Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Vaste planten

Wilt u prachtige vaste planten kopen voor uw tuin? Dan bent u bij Kwekerij Klein Winkel aan het juiste adres. Veel van de vaste planten in ons assortiment worden op onze eigen kwekerij in Zuid-Drenthe gekweekt. Zo kunnen wij u garanderen dat onze planten van hoge kwaliteit zijn en kunnen wij onze vaste planten tegen een lage prijs aanbieden. Wij van Kwekerij Klein bieden een breed assortiment vaste planten aan, zodat er altijd een vaste plant is die geheel bij u past. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Vaste planten kopen

Vaste planten bestellen is zeer belangrijk voor het creëren van een prachtige tuin. Ze zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan kleuren, vormen en eigenschappen en ze groeien en bloeien elk jaar weer. De variatie in kleur, soort en bloei zorgt ervoor dat vaste planten uw tuin de hele zomer een prachtige uitstraling geven. Met vaste planten kunt u echter veel meer dan alleen uw tuin decoreren. Ze zijn bijvoorbeeld ook zeer geschikt om te gebruiken als snijbloemen, zodat u op makkelijke wijze de meest unieke boeketten kunt creëren. Sommige vaste planten kunnen zelfs in bepaalde gerechten verwerkt worden. De meeste vaste planten sterven in het najaar af en komen in het voorjaar weer op. Er zijn een aantal soorten die wintergroen blijven en dus niet afsterven. Omdat vaste planten altijd in uw tuin kunnen blijven staan worden ze elk jaar groter en sterker. Vaste planten kennen een grote veelzijdigheid en maken uw tuin elke zomer moeiteloos een prachtig klein paradijsje. Door ervoor te zorgen dat de kleuren van de planten goed bij elkaar passen en dat de bloei van de vaste planten elkaar hier en daar afwisselen kunt u een heel zomerseizoen genieten van een prachtige tuin.

Bloeitijd van vaste planten

De meeste vaste planten bloeien in de zomer, maar er zijn ook een aantal vaste planten die in de herfst bloeien. De bloeitijd van een vaste plant is gemiddeld drie weken. In sommige gevallen is dat iets langer en in sommige gevallen is dat iets korter. Het weer is daarnaast ook van invloed op de bloeiperiode. Een zeer droge, zonnige periode kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de tuinplanten iets minder lang bloeien. Vaste planten bestellen bij Kwekerij Klein zorgt ervoor dat u er zo lang mogelijk van kan genieten.

Een feestelijke tuin

Een vaste plant is een van de meest handige tuinplanten voor uw tuin, omdat ze weinig onderhoud behoeven, elk jaar opnieuw opkomen en prachtig bloeien. Ons uitgebreide aanbod vaste planten online bestellen zorgt er bovendien voor dat er altijd wel een vaste plant is die geheel in uw tuin past. Door een vaste plant met een rustige bloei, zoals de duizendknoop of de zilverkaars, te combineren met een plant die een wat uitbundigere bloei kent, zoals de rhododendron of de lavendel creëer je een prachtig contrast en komen beide tuinplanten geheel tot hun recht. Zo creëer je in een handomdraai een feestelijke tuin!

Vaste planten kopen

Uw vaste planten online kopen en andere tuinplanten online bestellen doet u bij Kwekerij Klein. Veel van onze tuinplanten worden op onze eigen kwekerij in Zuid-Drenthe gekweekt. Jarenlange ervaring in de groensector en een grote liefde voor ons vak zorgen ervoor dat wij u kunnen garanderen dat al onze tuinplanten en vaste planten van hoge kwaliteit zijn. Vaste planten bestellen doet u gemakkelijk in onze webwinkel, zodat u heerlijk op de bank kunt blijven zitten. U kunt de bestelde planten bij ons op de kwekerij ophalen, maar u kunt ze ook thuis laten bezorgen. Wilt u uw vaste planten online bestellen en er ook direct van kunnen genieten? Wij van Kwekerij Klein Winkel bieden, in samenwerking met hovenier Wietse Beswerda, een inplantservice aan, zodat uw bestelling direct in uw tuin wordt geplant. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op via 06 – 53 61 39 84. Wij staan u graag te woord.