Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Bodembedekkers

Onkruid wieden, niemand is er fan van. Gelukkig is er een manier om ervoor te zorgen dat het onkruid wieden nagenoeg overbodig wordt. Door de lege plekken in uw borders op te vullen met bodembedekkers krijgt onkruid niet meer de kans om te groeien. Bodembedekkers zorgen er bovendien voor dat uw tuin een kleurrijk plaatje wordt. Wilt u bodembedekkers kopen? Het assortiment van Kwekerij Klein bevat bodembedekkers in allerlei soorten, maten en kleuren. Bestel ze eenvoudig en snel in onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat ze zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd.

Wat zijn bodembedekkers

Bodembedekkers zijn planten die de gehele bodem bedekken. De hoge dichtheid zorgt ervoor dat onkruid nagenoeg geen kans meer heeft. Naast het feit dat bodembedekkers onkruid geen kans geven vereisen ze weinig onderhoud, waardoor ze zeer geschikt zijn om te gebruiken in onderhoudsarme tuinen. Bodembedekkers kunnen gebruikt worden om taluds, borders en erfgrenzen mee te beplanten. Ze kunnen lege plekken tussen heesters en struiken opvullen, maar ze zijn ook heel geschikt om gehele borders mee te beplanten.

Bodembedekkers soorten

Bodembedekkers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo zijn er bodembedekkers met bloemen, voor de tuinen die wel een kleurtje kunnen gebruiken, bodembedekkers zonder bloemen, voor plekken die al kleurrijk genoeg zijn en bodembedekkers die de hele winter ook prachtig groen blijven, voor de tuinen die ook in de winter prachtig groen moeten zijn. Welk soort bodembedekker de beste keuze is voor uw tuin hangt geheel af van de situatie en uw persoonlijke smaak.

Bodembedekkers groenblijvend

Wilt u een tuin die ook in de winter prachtig groen is? Dan zijn bodembedekkers groenblijvend onmisbaar in uw tuin. Met de bodembedekkers groenblijvend zorgt u er op eenvoudige wijze voor dat uw tuin ook in de winter een frisse, verzorgde aanblik heeft. Een aantal groenblijvende bodembedekkers zijn de waldsteinia ternata, de kardinaalshoed en de verschillende soorten maagdenpalm. Door de bodembedekkers groenblijvend te combineren met een groenblijvende haag is uw tuin ook in de winter een plaatje.

Bodembedekkers met bloemen of zonder bloemen

Kan uw tuin wel een kleuraccent gebruiken? Dan zijn de bodembedekkers met bloemen iets voor u. Bodembedekkers met bloemen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo zijn er bodembedekkers met gele bloemen, zoals de wintergroene waldsteinia ternata, en bodembedekkers met roze bloemen, zoals de Aster. De mogelijkheden van bodembedekkers met bloemen zijn eindeloos. Zo kunnen ze dienen als opvulling tussen een border met eenkleurige struiken, maar kunnen ze ook uitstekend gebruikt worden om hele borders mee te beplanten. Door meerdere kleuren bloemen met elkaar te combineren creëert u een prachtige bloemenzee waar iedere bezoeker even stil bij blijft staan.

Tuinadvies

Bodembedekkers hebben de kracht om de uitstraling van uw tuin naar een hoger niveau te tillen. Of het nou gaat om bodembedekkers met bloemen of bodembedekkers zonder bloemen, ze kunnen van de meeste kale hoeken van de tuin een plaatje maken. Het grote assortiment bodembedekkers kan het lastig maken om te kiezen. Bent u op zoek naar bodembedekkers tuinadvies? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

Contact opnemen met Kwekerij Klein

Wilt u bodembedekkers kopen? Daarvoor hoeft u nu uw woning niet meer te verlaten. Bodembedekkers kopen doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Uw bodembedekkers online bestellen zorgt ervoor dat u heerlijk op de bank kunt blijven zitten. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer weten over ons bedrijf of twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.