Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Heesters en struiken

Heeft u uw tuin opnieuw aangelegd en zijn er een paar plaatsen die nog beplant moeten worden? Of heeft u een oude struik verwijderd en bent u op zoek naar een vervangende struik of heester? Dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Ons brede assortiment struiken en heesters bevat een passend product voor elke tuin. Of het nou gaat om een struik of heester met een uitbundige of juist een ingetogen bloei, u vindt het allemaal in onze webshop. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Heestersoorten

In onze webshop vindt u allerlei verschillende heestersoorten en diverse soorten struiken. Zo kunt u bij ons terecht voor heester met rode bessen of sierappeltjes, maar ook voor minder uitbundige heesters, zoals de laurier. De bloei van de struik laurier is ingetogen, waardoor deze heester in elke tuin past. Bent u op zoek naar een struik die een beetje leven in uw tuin brengt? Dan zijn struiken voor vlinders een goede keuze. De vlinderstruik is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, wit en paars. Welke kleur de beste keuze is voor jouw tuin, hangt af van de rest van de beplanting. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Bladhoudende heesters en struiken

Heesters zijn onder te verdelen in bladhoudende heesters en bladverliezende heesters. Het grootste voordeel van bladhoudende heesters is dat ze ervoor zorgen dat jouw tuin ook in de winter prachtig groen blijft. Bladhoudende heesters laten over het algemeen hun blad pas vallen als er nieuw blad groeit, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een tuin met levendige beplanting. Wilt u meer wintergroene beplanting in uw tuin? Kwekerij Klein heeft een breed assortiment groenblijvers die ervoor zorgen dat uw tuin elk seizoen een plaatje is.

Bladverliezende heesters en struiken

Ook bladverliezende heesters en struiken zijn essentieel in elke tuin. Bladverliezende heesters en struiken hebben vaak een uitbundige bloei en zorgen ervoor dat uw tuin in de zomer een prachtige, levendige plaats is. Combineer uw bladverliezende heesters met bodembedekkers en druivenstruiken en maak van uw tuin een bijzonder plaats met een eigenzinnig karakter.

Heesters en struiken planten

Vraagt u zich af wanneer u struiken moet planten? De beste tijd om struiken te planten is afhankelijk van de situatie. Struiken uit een pot kunnen het hele jaar door geplant worden. Struiken met een ingepakte kluit of blote wortels kunnen het best in de periode oktober-april geplant worden. Het is belangrijk dat deze plantperiode aangehouden wordt, omdat de kans anders vrij groot is dat de heesters en struiken het niet halen. Kunt u het heesters planten zelf niet uitvoeren of heeft u vragen over het heesters planten? Kwekerij Klein biedt een plantservice aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de plantservice en advies wat betreft het struiken planten.

Heesters en struiken snoeien

Wanneer moet ik mijn struiken snoeien? Het is een vraag die wij veel krijgen, maar waar lastig een eenduidig antwoord op gegeven kan worden. De beste tijd om het struiken snoeien uit te voeren is namelijk zeer afhankelijk van de heestersoorten zelf. Waar de ene heestersoort het beste direct na de bloei gesnoeid kan worden, is het bij andere soorten struiken juist beter om ze in het vroege voorjaar te snoeien. Komt u er niet helemaal uit? Wij adviseren u graag.

Struiken en heesters kopen

Struiken en heesters online bestellen bij Kwekerij Klein zorgt ervoor dat u heerlijk thuis kunt blijven. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling bij u thuis wordt afgeleverd. Ontbreekt het u aan de tijd om uw nieuwe struiken te planten of kunt u de plantwerkzaamheden zelf niet meer uitvoeren? In samenwerking met een hovenier biedt Kwekerij Klein een plantservice aan. Wilt u gebruik maken van de plantservice, heeft u vragen over onze heesters en struiken of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neen dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.