Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Perkplanten | Eénjarige planten

Elke zomer weer andere kleuren en geuren in uw tuin? Zonder dat ieder jaar de hele tuin op de schop moet? Dan zijn perkplanten de ideale oplossing. De 1 jarige planten zorgen direct voor een totaal andere uitstraling van uw tuin en kunnen ieder jaar worden afgewisseld. Bij Kwekerij Klein kunt u terecht voor perk planten van hoge kwaliteit en kunt u de planten kopen tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de perkplanten of als u wilt weten welke perkplanten wij op dit moment in ons assortiment hebben. Wij helpen u graag.

  • Hangplanten Hangplanten

    Hangplanten

    € 14,95

    € 12,50

    Aanbieding

Geur en kleur in uw tuin

Uw tuin opfleuren, maar geen zin om te wachten tot al die planten en bloemen in uw tuin eens uitgekomen zijn? Perkplanten geven snel geur en kleur aan uw tuin. Plaats ze in een mooie bloempot, bloembak of gewoon in de grond en u kunt er gelijk van genieten. Van half mei tot half oktober zijn de plantjes op hun mooist. Bij Kwekerij Klein krijgen wij iedere week nieuwe perkplantjes in ons assortiment, welke variëren in kleuren en geuren. Hierdoor kunt u altijd wel iets vinden wat bij u in de smaak valt. Perkplanten kunnen uw tuin verrijken met hun mooie kleuren waardoor u er een echte eyecatcher mee kunt creëren in uw tuin.

Ieder jaar een andere tuin

Houdt u van een beetje afwisseling in uw tuin? Dan zijn perkplanten daar ideaal voor. De 1 jarige planten kunnen uw tuin in een handomdraai een hele andere uitstraling geven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de basis van uw tuin strak te houden en ieder jaar een andere kleur toe te voegen door verschillende perkplantjes te gebruiken. Denk hierbij aan geraniums, fuchsia, afrikaantjes en andere fleurige zomerplantjes. Zo kunt u ieder jaar van een andere tuin genieten zonder dat u de hele tuin moet aanpakken.

Met perkplanten geeft u in één keer kleur en geur aan uw tuin.

De perkplant verzorgen

Bent u van plan om uw borders en plantenbakken te vullen met perkplanten? Dan kunt u alle kanten op. Verschillende kleuren en vormen gecombineerd zorgen voor een vrolijk en speels effect in uw tuin. Wanneer u perkplanten bij elkaar plaatst die dezelfde verzorgingsbehoefte hebben, dan geeft dat het beste resultaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor echte zonaanbidders, zodat deze bij elkaar vol in de zon kunnen staan. Wanneer u hier een perkplant tussen zou zetten die minder van de zon houdt, dan zou deze sneller bezwijken en dat is natuurlijk zonde.

Perkplanten online bestellen

Wilt u uw tuin opvrolijken met de leukste tuinplanten? Dan kunt u bij Kwekerij Klein altijd terecht voor de mooiste, kleurrijke plantjes. Let op: het aanbod van de perk planten is wisselend omdat wij wekelijks nieuwe aanvoer krijgen. Hierdoor kunnen de perkplanten op de website verschillen van het daadwerkelijke assortiment. Wanneer u perkplanten wilt kopen voor in uw tuin, dan bent u van harte welkom bij onze kwekerij. Hier kunnen wij u ook voorzien van meer informatie en advies. Perkplanten bestellen en laten bezorgen is enkel op aanvraag mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Wanneer u op zoek bent naar perkplantjes, dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Wij hebben iedere week weer de mooiste perkplanten, waardoor er altijd wel iets te kiezen is voor uw tuin. Bij onze kwekerij hechten we erg veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. We kweken al onze perkplantjes zelf, waardoor wij deze kwaliteit ook kunnen waarborgen en de prijzen laag kunnen houden. Heeft u vragen over onze perkplanten of wilt u weten wat voor soorten wij op dit moment verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen over onze vaste planten en groenblijvende planten, kunt u ons gerust bellen of mailen.

Kwekerij Klein is de plek voor de mooiste perkplanten.