Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Bemeste tuinaarde

Wilt u uw tuin egaliseren of ophogen? Of wilt u de bodem van uw tuin voorzien van extra voedingsstoffen? Dan kunt u hiervoor het beste bemeste tuinaarde gebruiken. Deze tuinaarde is speciaal ontwikkeld voor het ophogen en egaliseren van de tuin en is daarnaast rijk aan organische voedingsstoffen. U kunt de bemeste tuinaarde kopen in verschillende hoeveelheden. De tuinaarde die u bij ons bestelt, is altijd van uitstekende kwaliteit.

Wat is bemeste tuinaarde

Om uw tuin optimaal te verzorgen, heeft het zo nu en dan wat extra voedingsstoffen nodig. Door bemeste tuingrond toe te voegen aan uw tuin, voorziet u de tuin van belangrijke voedingsstoffen. Bemeste tuinaarde is dan ook samengesteld uit compost en veen. Het is zwarte grond, dat ideaal is voor het onderhouden en verbeteren van de bodemstructuur. Bemeste tuinaarde zorgt er daarnaast voor dat de grond luchtiger wordt en makkelijker te bewerken is. Samen met de andere potgrond en bodemverbeteraars uit onze webshop zorgt u voor de ideale omstandigheden voor alle planten in uw tuin.

Bemeste tuinaarde kopen of potgrond bestellen

Bemeste tuinaarde en potgrond worden vaak door elkaar gebruikt. Toch zijn het andere producten. Potgrond is namelijk speciaal ontwikkeld voor het planten van tuinplanten. Ook bloemen en planten in potten worden aangeplant in potgrond. Potgrond is een luchtige mix van grond waar de wortels van planten eenvoudig door kunnen dringen en zich goed kunnen verankeren. Hierdoor kunnen de planten snel groeien. Bemeste tuinaarde is juist ontwikkeld om te mengen met de huidige grond in de tuin. Door het te mengen met deze grond, voeg je extra voedingsstoffen toe aan je tuin en kun je eenvoudig je tuin ophogen en egaliseren. Daarnaast is bemeste tuinaarde voorzien van speciale meststoffen en extra voedingsstoffen.

Gebruiksadvies

Wanneer u de tuinaarde gaat gebruiken in uw tuin, is het belangrijk eerst de grond van uw tuin goed los te harken. Over de losgeharkte tuingrond, kunt u vervolgens de bemeste tuinaarde verdelen. Vermeng vervolgens de grond en de tuinaarde door licht te harken. De bestaande tuingrond wordt zo ook voorzien van extra voedingsstoffen. Voor het beste resultaat, dient u de tuin hierna te besproeien. Gebruik de bemeste tuinaarde niet om nieuwe tuinplanten in aan te planten. Hiervoor kunt u het beste potgrond gebruiken.

Waarom bemeste tuinaarde kopen

Bemeste tuinaarde kopen is zeker aan te raden wanneer u uw tuin wilt ophogen. Door de jaren heen kan de grond van uw tuin wat verzakt zijn. Het bevat minder goede voedingsstoffen en hierdoor zullen uw tuinplanten minder goed bloeien en groeien. Bemeste tuinaarde wordt dan ook gebruikt voor het ophogen van de tuingrond. Maar daarnaast zijn er nog andere toepassingen van de bemeste tuingrond:

  • Egaliseren van het grondoppervlak
  • Meer vruchtbaar maken van de tuingrond
  • Aanvullen van plantenbakken en tuinborders

Tuinplanten en struiken groeien het best in een vruchtbare en voedingsrijke bodem. Een losse bodemstructuur en een juiste hoeveelheid van meststoffen zijn belangrijk. Door de grond te verbeteren met bemeste tuinaarde, breng je veel humus in de grond en dat houdt de meststoffen en het water goed vast, zodat de planten en struiken zich goed kunnen ontwikkelen.

Bemeste tuinaarde is goed voor de groei van tuinplanten en struiken
"

Bemeste tuinaarde bestellen online

Wilt u online bemeste tuinaarde bestellen? Dan kan dat eenvoudig in de webshop van Kwekerij Klein. U kunt bij ons terecht voor een enkele zak of een paar zakken, maar ook voor grote hoeveelheden bent u bij ons aan het juiste adres. Een volle pallet bodemverbeteraars is zeker erg aantrekkelijk voor hoveniers of andere grootgebruikers. Bij onze online plantenshop, kunt u niet alleen terecht voor bemeste tuinaarde en andere bodemverbeteraars, ook tuinplanten bestellen is mogelijk in onze online kwekerij. Doordat wij onze planten zelf kweken of tegen scherpe prijzen kunnen inkopen, kunnen wij de prijzen laag houden en daarnaast aan alle kwaliteitseisen voldoen. Bemeste tuinaarde bestellen? Laat uw bestelling tegen een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen of kom langs om deze zelf op te halen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bemeste tuinaarde aanbieding

Bent u altijd op zoek naar de beste aanbiedingen? Dan zit u bij ons goed. Wij hebben een goede aanbieding voor bemeste tuinaarde. Wanneer u namelijk een volle pallet bemeste tuinaarde koopt, krijgt u een flinke korting. Deze bemeste tuinaarde aanbieding geldt voor iedereen. U hoeft dus geen hovenier te zijn of op een andere manier professioneel bezig te zijn met planten en tuinen. Deze aanbieding geldt ook gewoon voor particulieren. Meer weten of wilt u weten hoe hoog uw korting op kan lopen, bekijk dan de prijzen van volle pallets bodemverbeteraars.

Contact, informatie en advies

Kwekerij Klein heeft al de nodige producten om uw tuin zo gezond mogelijk te houden. Daarnaast kunt u uw tuin met de mooiste bloemen en planten uit ons assortiment verrijken. Hiervoor is goede kwaliteit bemeste tuinaarde onmisbaar. Wilt u ook online bemeste tuinaarde bestellen, maar heeft u nog enkele vragen of twijfelt u over de juiste producten voor uw tuin? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per email bereikbaar en kan u alles vertellen over de bemeste tuingrond. Wij denken graag met u mee.