Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Bomen

Wilt u een boom online kopen? Dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Eén of meerdere bomen kopen doet u eenvoudig in onze uitgebreide webshop. In onze webshop vindt u sterke en gezonde bomen in allerlei soorten en formaten. Van grotere bomen tot kleine boompjes en van fruitbomen tot statige sierbomen, wij hebben het allemaal. Heeft u vragen over onze bomen, twijfelt u over uw keuze of wilt u meer weten over onze boomkwekerij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

De bomen van Kwekerij Klein

Bent u op zoek naar prachtige bomen van hoge kwaliteit, die de uitstraling van uw tuin naar een hoger niveau weten te tillen? Dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Kwekerij Klein heeft bomen te koop in allerlei soorten en formaten. Van grotere bomen tot kleine, jonge boompjes, u vindt het allemaal in onze online kwekerij. Al onze bomen worden met liefde verzorgd op onze kwekerij. Op de boom kwekerij houden we de gezondheid van de bomen nauwlettend in de gaten, zodat u bij ons alleen de allerbeste bomen vindt. Het is mogelijk om de bomen online te kopen, maar als u ze liever eerst even bekijkt bent u ook van harte welkom op onze kwekerij.

Mediterrane bomen

Wilt u uw tuin een zonnige uitstraling geven, zodat u zich het hele jaar door in het buitenland waant? Dan zijn mediterrane bomen iets voor u. Mediterrane bomen, zoals olijfbomen en palmbomen, geven de tuin een zonnige uitstraling en zorgen er voor dat u in uw eigen tuin een vakantiegevoel creëert. Mediterrane bomen zijn wintergroen en goed bestand tegen een paar graden vorst. Mocht het toch hard gaan vriezen, dan is het aan te raden om de bomen tijdelijk in te pakken of (indien mogelijk) binnen te zetten. Zo kunt u van uw prachtige mediterrane bomen blijven genieten. Wilt u mediterrane bomen in uw tuin planten? Uw mediterrane bomen bestellen doet u eenvoudig en snel in de webshop van Kwekerij Klein.

Fruitbomen

Zelf fruit kweken, wie wil dat nu niet? Door een aantal fruitbomen in uw tuin te planten, groeit het meeste fruit gewoon in uw eigen tuin. Bovendien kunt u in het voorjaar genieten van prachtige bloesem. Bij Kwekerij Klein kunt u fruitbomen bestellen met de lekkerste vruchten. Van verschillende soorten appelbomen tot heerlijk geurende kersenbomen en van diverse rassen perenbomen tot prachtige walnotenbomen, in onze online kwekerij vindt u het allemaal. Heeft u vragen over onze fruitbomen of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Sierbomen

Bent u op zoek naar statige, sierlijke bomen die langs een laan of een pad geplant kunnen worden? Dan zijn sierbomen iets voor u. Sierbomen zijn prachtige bomen met een grote kroon. Ze worden vaak gebruikt als beplanting langs lanen en paden en hebben een krachtige, koninklijke uitstraling. Uw sierbomen koopt u bij Kwekerij Klein. Het is mogelijk om hele kleine, jonge boompjes te kopen, maar in onze bomen kwekerij vindt u ook grotere boompjes. Door uw jonge sierboompjes goed te verzorgen groeien ze na verloop van tijd uit tot majestueuze, imposante bomen die de uitstraling van uw tuin en van het omliggende landschap naar een hoger niveau tillen.

Leibomen

Leibomen zijn bomen die van origine werden gebruikt als natuurlijke zonwering. Ze hebben een typerende platte, brede boomkruin en werden vroeger voor de gevel van grotere woningen geplant, zodat de zon niet door de ramen naar binnen scheen. De meest bekende leibomen zijn leilindes, maar er zijn ook andere soorten leibomen verkrijgbaar. Leibomen worden vandaag de dag niet alleen meer als natuurlijke zonwering gebruikt. Ze kunnen ook gebruikt worden als erfafscheiding of om verschillende delen van een tuin of terrein van elkaar te scheiden. Wilt u uw tuin verrijken met leibomen? Leibomen en andere soorten bomen kopen doet u eenvoudig en snel in onze webshop.

Dakbomen

Wilt u een natuurlijke terrasoverkapping of een prachtig poortje creëren uw tuin? Dan zijn dakbomen de beste keuze. Dakbomen zijn bomen met een kroon die als het ware een dak vormt. Deze dakkroon is in sommige gevallen de natuurlijke groeiwijze van de boom en wordt in sommige gevallen zo gesnoeid. Dakbomen geven uw tuin een gezellige uitstraling en zorgen er voor dat u de mooiste hoekjes en gezelligste pleintjes in uw tuin kunt creëren. Het assortiment van Kwekerij Klein bevat diverse dakbomen, zodat er voor elke tuin een passende boom beschikbaar is.

Bolbomen

Bolbomen zijn bomen met een prachtige bolvormige boomkroon. Deze kroon groeit bij sommige soorten van nature in de vorm van een bol en moet soms in deze vorm gesnoeid worden. Wilt u in uw tuin genieten van mooie bomen, maar wilt u dat de kroon van deze bomen niet te groot wordt? Dan zijn bolbomen de beste keuze voor u. Bolbomen zijn gemakkelijk in onderhoud en worden niet zo groot, waardoor ze zeer geschikt zijn voor kleinere tuinen. De chique doch eenvoudige uitstraling van bolbomen zorgt er voor dat deze bomen in elke stijl tuin passen.

Stamomtrek versus stamhoogte

De bomen in onze online kwekerij worden per stamomtrek verkocht. Hoe groter de stamomtrek, hoe hoger en ouder de boom. Zo is een boom met stamomtrek van 14-16 cm bijvoorbeeld 4 meter hoog. In onderstaande grafiek kunt u duidelijk aflezen welke stamhoogte bij de stamomtrek hoort. Zo weet u precies wat u bestelt en wat u in uw tuin kunt gaan plaatsen.

Stamomtrek versus stamhoogte

Over Kwekerij Klein

Kwekerij Klein is een middelgrote bomenkwekerij met een groot aanbod bomen, tuinplanten, heesters en bloemen. Alle producten die in onze webshop verkrijgbaar zijn, worden met liefde verzorgd op onze eigen kwekerij. Hierdoor kunnen wij u blijven garanderen dat al onze bomen, planten, heesters en bloemen van hoge kwaliteit zijn. Onze kwekerij is een aantal dagen per week geopend, maar onze online kwekerij is 24/7 geopend. Zo kunt u op elk moment van de dag uw bestelling samenstellen. Bovendien betekent bomen kopen online dat uw bestelling bij u thuis bezorgd wordt. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het vervoer van uw bestelling. Twijfelt u over uw keuze of wilt u meer weten over bepaalde boomsoorten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bomen kopen bij boomkwekerij - Kwekerij Klein

Online bomen kopen doet u bij boomkwekerij en – specialist Kwekerij Klein. Het assortiment van de online kwekerij bevat allerlei soorten bomen. Van fruitbomen tot mediterrane bomen en van leibomen tot bolbomen, wij hebben voor elke tuin een passende boom. U kunt uw bomen online kopen in onze webshop, maar het is ook mogelijk om ze eerst even in het echt te bekijken op onze kwekerij. Bent u zeker van uw keuze? Bij Kwekerij Klein is een boom bestellen een fluitje van een cent. Met een paar klikken stelt u uw bestelling samen en na het afronden van de betaling zorgen wij er voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Zo kunt u binnen afzienbare tijd genieten van uw nieuwe bomen.

Contact, informatie en advies

Wilt u een boom kopen bij Kwekerij Klein maar twijfelt u over uw keuze of wilt u eerst meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende soorten bomen en helpen u graag met het maken van een keuze.