Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Volle pallets

Gaat u uw tuin volledig opnieuw aanleggen of start u binnenkort met een ander groot groenproject en bent u op zoek naar een adres waar u tegen een scherpe prijs een grote hoeveelheid potgrond, tuinaarde of bijv. boomschors kunt kopen? Dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Onze volle pallets zijn scherp geprijsd en worden geseald bij u thuis bezorgd, waardoor u direct aan de slag kunt en u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer. Bestel uw volle pallet met potgrond, tuinaarde of bodemverbeteraar snel in onze webshop.

Pallets in assortiment

Wanneer u op zoek bent naar een grote hoeveelheid potgrond voor uw tuin of voor een ander project, dan kunt u bij ons terecht voor een volle pallet potgrond. Naast potgrond hebben wij ook andere bodembedekkers in ons assortiment. Zo kunt u denken aan tuinaarde en bemeste tuinaarde, maar ook aan verschillende bodemverbeteraars als tuinturf, compost en moestuinaarde. Ook deze bodembedekkers zijn verkrijgbaar in pallet vorm, maar voor losse zakken bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Potgrond pallet aanbieding

Bent u een echte koopjesjager en daarnaast op zoek naar veel potgrond? Dan is een pallet potgrond kopen voor u de juiste keuze. Een pallet kopen is bij ons namelijk standaard voordeliger dan het kopen van losse zakken. Zo krijgt u als u een volle pallet potgrond koopt flinke korting. Of u nu hovenier bent of een particuliere, deze potgrond pallet aanbieding geldt voor iedereen. Wilt u weten wat deze korting voor u kan betekenen? Bekijk dan gerust ons assortiment.

Pallet potgrond kopen

Wilt u potgrond in een bulkhoeveelheid kopen? Dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat allerlei soorten potgrond en bodemverbeteraars die in grote hoeveelheden tegelijk gekocht kunnen worden. Potgrond bestellen op een pallet doet u eenvoudig en snel via onze webshop. Nadat uw order bij ons is binnengekomen zullen wij ervoor zorgen dat deze snel en veilig bij u bezorgd wordt. Hierdoor hoeft u zelf geen vervoer te regelen en kunt u direct aan de slag. Naast een potgrond pallet, kunt u bij ons ook terecht voor een tuinaarde pallet of pallets met diverse bodemverbeteraars. Heeft u vragen over het bestellen van een pallet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.

Voor een potgrond pallet bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres

Hoe wordt de pallet geleverd

Wanneer u een potgrond pallet bestelt bij ons in de webshop, kunt u ervan uitgaan dat wij ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Wij gaan met zorg om met de bestelling en zullen de producten dan ook geseald bij u afleveren. Hierdoor is de kans op beschadiging tijdens het vervoeren minder, waardoor de potgrond pallet in goede staat bij u thuis aankomt.

Over Kwekerij Klein

Potgrond bestellen op pallet doet u bij Kwekerij Klein. Als online kwekerij kunnen wij u 24/7 voorzien van advies over de mooiste planten en bloemen, maar ook over de bodem in uw tuin. Wij kopen onze producten in tegen lage prijzen en kweken een groot gedeelte zelf en hier profiteert u van. Al onze producten worden namelijk verkocht tegen een scherpe prijs en zijn van de hoogste kwaliteit. Ook kunnen wij snel leveren. Wanneer u bijvoorbeeld een tuinaarde pallet heeft besteld, dan zullen wij ervoor zorgen dat deze snel bij u thuis bezorgd wordt. Tevens kunnen wij u helpen bij het onderhoud van uw tuin. Wij hebben goede connecties met betrouwbare hoveniers die u het onderhoud uit handen kunnen nemen. Heeft u vragen over één van onze producten? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Contact, informatie en advies

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe planten voor in de tuin of voor andere tuinbenodigdheden zoals hydrokorrels, bemeste tuinaarde of tuinaarde, dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Wilt u een pallet potgrond kopen? Maar heeft u nog vragen of twijfelt u over de juiste producten voor uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail en via de chatservice op onze website. Wij denken graag met u mee.