Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Moestuinaarde

Wilt u graag groenten uit uw eigen moestuin? Dan is het belangrijk om een goede bodem te creëren voor uw groenteplantjes. Moestuinaarde is speciaal ontwikkeld om de groei van de planten te stimuleren en de bodemstructuur te verbeteren voor de plantjes. U kunt moestuinaarde kopen in verschillende hoeveelheden. Moestuin grond kopen doet u online bij Kwekerijklein.nl.

Wat is moestuinaarde

Moestuin aarde is een bodemverbeteraar die gebruikt kan worden bij het moestuinieren. Deze aarde is speciaal samengesteld om de optimale omstandigheden te bieden aan de moestuinplanten. Zo is de grond onder andere een opslagplaats voor water en mineraalrijke voedingsstoffen. De plantjes hebben deze middelen nodig om te kunnen groeien en te overleven. Moestuinaarde is een mengsel van zand, silt en klei.

Verschillende soorten moestuingrond

Bent u op zoek naar grond voor uw moestuin? Dan bent u bij Kwekerij Klein aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten moestuingrond in ons assortiment. Zo hebben we boerengrond voor sier- en moestuinen, biologische moestuinaarde en een moestuinmix.

  • Boerengrond voor sier- en moestuin:
    Boerengrond van Moeder Aarde is een biologische tuinaarde, gemaakt van de meest eerlijke en natuurlijke grondstoffen. Deze grondstoffen mogen toegepast worden binnen de biologische land- en tuinbouw. De tuinaarde van Moeder Aarde is 100% biologisch en uniek in samenstelling, uitstekend te gebruiken voor het opkweken van groenten en het aanplanten van tuinplanten. Deze biologische tuinaarde zorgt voor een prachtige groei en bloei.
  • Biologische moestuinaarde:
    Florentus BIO aarde voor Moestuin is goed te gebruiken in zowel in de kas als in de volle grond. Florentus BIO aarde voor Moestuin is gemaakt van natuurlijke grondstoffen die toegepast mogen worden binnen de biologische land- en tuinbouw, conform de verordening EG 889/2008.
  • Moestuinmix:
    De plantaardige en biologische producten van Amica zijn vrij van dierlijke componenten en daarom geschikt voor veganisten. De producten van Amica bevatten geen chemische en kunstmatige toevoegingen die het natuurlijke ecosysteem verstoren. De 100% organische aarde stimuleert een rijk en gezond bodemleven wat zorgt voor een natuurlijke balans van de bodem. Moestuinmix is zeer geschikt als aarde in de moestuin. De moestuinmix bevat plantaardige meststoffen voor optimale groei van de planten.
Bij Kwekerij Klein kunt u terecht voor verschillende soorten moestuinaarde

Gebruiksadvies

Wanneer u uw eigen moestuin wilt aanleggen, kunt u hiervoor moestuin grond kopen. Bepaal eerst waar u de moestuin wilt aanleggen. Kies voor een plek met veel zon, maar welke ook af en toe wat beschutting kan bieden. De meeste moestuinplanten zijn echte zonaanbidders, maar dit kan per plantje verschillen. Lees daarom altijd wat uw planten het fijnst vinden. U kunt uw moestuinplanten in potten laten groeien, maar ook rechtstreeks in de bodem. Voor beide kunt u gebruik maken van moestuinaarde. In een pot is het belangrijk dat de pot groot genoeg is. Vul de pot met moestuingrond en zaai de plantjes. Op de bodem kunt u ervoor kiezen om een soort bak te maken en deze bak te vullen met moestuin aarde. Zorg voor een flinke laag moestuin grond (zo’n 10 centimeter) zodat de wortels van de planten genoeg ruimte hebben.

Waarom moestuinaarde kopen

Moestuinaarde is zeker aan te raden als u een moestuin wilt beginnen. De grond heeft de juiste samenstelling voor al uw moestuinplanten. Hierdoor wordt de optimale leefomgeving gecreëerd, waardoor de plantjes beter kunnen groeien. Daarnaast blijven de planten zo langer in leven en kunt u sneller genieten van uw eigen gekweekte groenten.

Moestuin grond te koop online

Wilt u online moestuinaarde bestellen? Dan kan dat eenvoudig in de webshop van Kwekerij Klein. Moestuin grond is te koop als enkele zak, maar ook in grotere hoeveelheden. Wilt u een grote moestuin creëren, dan kan een volle pallet moestuin grond kopen voordeliger zijn. Naast grond voor de moestuin, kunt u bij ons ook terecht voor andere bodemverbeteraars, zoals potgrond, bemeste tuinaarde en tuinaarde. Moestuingrond kopen? Laat uw bestelling thuisbezorgen tegen een kleine meerprijs of kom uw bestelling zelf ophalen. Heeft u nog vragen over aarde voor de moestuin of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Over Kwekerij Klein

Kwekerij Klein is uw online kwekerij. U kunt bij ons 24/7 terecht voor allerlei soorten tuinbeplanting. Daarnaast verkopen wij ook andere tuinbenodigdheden. Hierbij kunt u denken aan Potgrond en bodemverbeteraars. Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hebben een scherpe prijs. Deze scherpe prijs kunnen wij hanteren omdat wij veel van onze producten zelf kweken of tegen een lage prijs inkopen. U kunt bij ons ook terecht voor grotere hoeveelheden. Het verkopen van meerdere pallets tuinaarde is voor ons niet nieuw. Wanneer u producten bij ons wilt bestellen kunt u ervoor kiezen om dit tegen een kleine meerprijs bij u thuis te laten bezorgen. Ook bent u van harte welkom om de bestelling zelf op te halen bij onze kwekerij, gevestigd in Zuidwolde. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar als u vragen heeft over bepaalde producten of op zoek bent naar advies over uw tuin.

Contact, informatie en advies

Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over de producten in ons assortiment. Heeft u vragen over moestuinaarde of twijfelt u over de juiste producten voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is telefonisch en per email bereikbaar. Daarnaast hebben wij een chatfunctie op de website, waar u ook uw vragen kwijt kunt. Wij denken graag met u mee.