Bel 06 8396 2067 of e-mail ons op info@kwekerijklein.nl, wij helpen u graag verder.

Groenblijvende en bladhoudende hagen

Een groenblijvende haag wordt ook wel een bladhoudende haag genoemd. Ook krijgen deze hagen de benaming wintergroene hagen. Deze haagplanten verliezen namelijk hun bladeren niet in de winterperiode en blijven dus groen in de winter. Voor een haag wel zo prettig, want u behoudt op deze manier uw afscheiding en daarmee uw privacy. Een groenblijvende heg kopen of bladhoudende hagen kopen doet u in onze webshop. Met een ruime keuze aan groenblijvende hagen van uitstekende kwaliteit, bent u altijd verzekerd van de juiste keuze.

Een bladhoudende haag kopen

Er zijn verschillende bladhoudende haagplanten te koop. Enkele bekende hagen bladhoudend zijn de beukenhaag, coniferen en de laurier. De beukenhaag verliest wel zijn groene kleur in de winterperiode, maar het blad valt pas af wanneer er nieuwe bladeren in de lente groeien. De conifeer en de laurier hagen blijven wel mooi groen van kleur tijdens de winterperiode. Doordat deze hagen hun blad niet verliezen, behoudt u de privacy die u creëert met een groenblijvende haag.

Met een groenblijvende haag meer privacy

Met een mooie, verzorgde heg rondom uw tuin zorgt u niet alleen voor meer structuur, maar ook voor meer privacy. Lekker buiten zitten met wat drinken voelt een stuk fijner wanneer u niet bekeken wordt. Ook in de winterperiode buiten zitten bij een heerlijk vuurtje, zonder dat de buren meegluren? Dan is het verstandig een wintergroene haag of groenblijvende haag aan te schaffen. Met een bladhoudende, groenblijvende haag blijft de afscheiding die u in de zomerperiode heeft bestaan tijdens de wintermaanden. U kunt hiervoor verschillende haagplanten kiezen. Snelgroeiende haagplanten, zijn bijvoorbeeld de coniferen. Binnen niet al te lange tijd heeft u een hoge afscheiding die u wel dient te snoeien. Met de conifeer haag, creëert u een groene dichte muur en dit biedt de ultimate privacy. Liever nog wat contact met de buren houden? Dan kunt u ook voor bamboe gaan. In onze webshop vindt u deze groenblijvende haagplant in verschillende soorten. Op zoek naar een groenblijvende of bladhoudende haag voor de omheining van uw tuin? Dan vindt u in onze webshop altijd wel wat naar uw zin. En heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken bij de aanschaf van de haagplanten? Dan staan onze medewerkers voor u klaar.

Met een groenblijvende haag heeft u altijd kleur in uw tuin

Een groenblijvende haag of bladhoudende haag in uw tuin

Groenblijvende hagen zijn haagplanten waarnaar veel vraag is. Veel mensen zijn op zoek naar een mooie groene heg als afscheiding van hun tuin. Het grote voordeel hiervan is uiteraard dat de haag zijn dichtheid behoudt en daarmee de scheiding van uw tuin bestaan blijft. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een bladverliezende haag. Het grote voordeel hiervan is dat deze hagen veranderen per seizoen. Kiest u toch voor de groenblijvende of bladhoudende haag voor uw tuin, dan heeft u bij ons een ruime keus. Een mooie groene tuin wil toch iedereen!

Bladhoudende haagplanten online bestellen

Naar de kweker of het tuincentrum gaan, kan alleen op gezette tijden en dagen. Een alternatief voor het kopen van bladhoudende haagplanten, is deze online bestellen in onze webshop. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U heeft dus alle tijd om rustig rond te kijken en uw bestelling te plaatsen. En heeft u meer informatie over de planten nodig of wilt u weten wanneer u de groenblijvende hagen het beste kunt planten? Dan staan wij u graag telefonisch of per email te woord. Wij bieden u de beste kwaliteit aan tegen een scherpe prijs. Uiteraard is het mogelijk de bestelling bij ons af te halen, maar wij kunnen deze ook bij u thuis bezorgen. Zo heeft u er helemaal geen werk mee en kunt u direct met uw groenblijvende haag aan de slag.